Header 0021 Low

Farsta TK grundades 1966 och är Thomas Enqvists moderklubb.

Om Klubben 0002 Lager 6

Faciliteter

Vi bedriver en av söderorts mest attraktiva verksamheter och har idag cirka 1.300 medlemmar varav ungefär hälften är juniorer.

Vi förfogar över sex fina hardcourtbanor inomhus av märket Green Set med den senaste LED-belysningen för bästa ljus.

I hallen finns även reception, cafeteria, tennisshop, medlemsgym och omklädningsrum med bastu.

Animation2 Blockpost

Service

Tennisshopen erbjuder strängning av tennisrackets och har ett begränsat sortiment av klubbkläder, bollar, vibrationsdämpare och tennislindor m.m.

Vi har en varumaskiner i entrén för köp av bland annat bollar, snacks, dricka och kaffe.

Vårt Fitness gym är tillgängligt för våra medlemmar. Där finns bland annat löpband, roddmaskin, skivstänger och lösa vikter.

Reception Low

Öppettider

Hallen är öppen för bokning alla dagar mellan 07.00–23.00. Kod erhålles till medlemmar samt vid kvittens av strötidsbokning. Se mer under Boka bana. Lämna hallen före 24.00 då larmet slås på!

Receptionens telefon- och öppettider:
Måndag–torsdag 15.00–18.00
Lördag & Söndag 10.00–15.00

Maila oss på info@farstatk.se när du inte når oss på receptionsnumret.

Trygg Tennis

Vår värdegrund & Trygg Tennis

Vår värdegrund innehåller värdeord och riktlinjer för en god arbets- och träningsmiljö. För vårt arbete med att utveckla en trygg träningsmiljö för barn och ungdomar har vi erhållit Svenska Tennisförbundets certifiering Trygg Tennis. Har du frågor eller något du vill anmäla kontakta oss på tryggtennis@farstatk.se. Du kan också lämna ett brev i vår fysiska brevlåda vid receptionen. Nedan finns mer info att ladda ner.

• Vision & värdegrund
Barnens Spelregler